Tierr goes Urban

From December the 3RD Tierr goes urban, street ft class. Për herë të parë në Galeria Etc Pop Up store Tierr by Tierr.

TRENDI I MOMENTIT: TËRËSISHT E BARDHË

Edhe pse kemi hyrë zyrtarisht në stinën e dimrit nuk do të thotë se nuk mund të fillojmë të përgatitemi për ditët e ngrohta me pamje sa më të ndritshme.

HISTORIA E NJË STILISTI FRANCEZ TEATRI

Historia e nje stilisti francez teatri, i cili i dha ngjyra e alegri botës së veshjeve për fëmijë. Brandi francez i veshjeve për fëmijë Du Pareil au même (DPam) së shpejti hap për herë të parë dyert në Shqipëri. DPam është pjesë e garderobës

KOHA TË NDËRRONI GARDEROBËN?

Koha të ndërroni garderobën?  Këto janë veshjet që i duhen çdo fëmije gjatë sezonit të vjeshtës    Ndonëse temperaturat ende të ngrohta të këtyre muajve të parë të vjeshtës na bëjnë akoma “të ëndërrojmë” për një verë që s’ka fund, ajo pritet të trokasë së shpejti me temperaturat e saj tipike e bashkë me të […]

LANCASTER PARIS

Kur bëhet fjalë për çanta, ne kërkojmë gjithnjë cilësinë më të mirë. Një produkt kaq i domosdoshëm duhet të jetë praktik, funksional dhe sigurisht elegant. Në Lancaster Paris ka mbërritur koleksioni i vjeshtës ku do të gjeni çanta të kombinueshme

Dete Kids

Në Galeria Etc tashmë do të gjeni dyqanin më të ri dedikuar fëmijëve, Dete Kids. Dete Kids ju ofron një gamë të gjerë veshjesh me dizajne unike dhe cilësi superiore të markave të njohura si Trussardi Kids dhe John Richmond të cilat do të jenë të