TRENDI I MOMENTIT: TËRËSISHT E BARDHË

Edhe pse kemi hyrë zyrtarisht në stinën e dimrit nuk do të thotë se nuk mund të fillojmë të përgatitemi për ditët e ngrohta me pamje sa më të ndritshme.

Dete Kids

Në Galeria Etc tashmë do të gjeni dyqanin më të ri dedikuar fëmijëve, Dete Kids. Dete Kids ju ofron një gamë të gjerë veshjesh me dizajne unike dhe cilësi superiore të markave të njohura si Trussardi Kids dhe John Richmond të cilat do të jenë të

LANCASTER PARIS

Kur bëhet fjalë për çanta, ne kërkojmë gjithnjë cilësinë më të mirë. Një produkt kaq i domosdoshëm duhet të jetë praktik, funksional dhe sigurisht elegant. Në Lancaster Paris ka mbërritur koleksioni i vjeshtës ku do të gjeni çanta të kombinueshme