8 Ide Dhuratash për “8 Mars”

Dita Ndërkombëtare e Gruas, njohur ndryshe si “8 Mars-i” është dita globale që feston arritjet sociale, historike, kulturore dhe politike të grave.

Në dilemë ku të festoni “8 Marsin”?

Çdo grua është krijesë unike, një botë më vete që meriton të ndihet dhe të vlerësohet edhe me papërsosmëritë e saj. E dëshiruar për ta jetuar këtë ditë të rëndësishme, vendi ku mund ta festojnë është po aq i veçantë. Pikërisht, ai ndodhet në zemër të Tiranës, në një nga ndërtesat më të bukura të […]

Selfie Museum Albania, atraksioni më IN në kryeqytet

Koncepti i një “muzeu selfie”, i njohur ndryshe si muze i Instagramit është përdorur gjerësisht që nga viti 2015 për të përshkruar trendin në rritje të galerive të artit me mjedise të dizajnuara mirë, spektakolare dhe interaktive për fotografi dhe video trendi që do të gjejnë vend në mediet sociale.

Flokë rrezatues dhe të shëndetshëm?

Këtë sezon dhurojini vetes një rutinë për flokë rrezatues dhe sa më të shëndetshëm me setin tonë më të ri për kujdesin e flokëve Sparkle & Shine Moringa.

Shkëlqeni me kristalet e LoriBlu

LoriBlu lindi nga dashuria dhe dëshira për të realizuar këpucë në mënyrën më perfekte. Me një eksperiencë më shumë se 40 vjeçare LoriBlu përfaqëson një stil elegant, lakonik dhe plotë shkëlqim