Yjet e festës janë FËMIJËT

Të vendosësh se çfarë duhet t’i veshësh të vegjëlve gjatë festave nuk është e lehtë, por qendra GALERIA ETC  në qendër  të Tiranës me dyqanet Mayoral, Du pareil…au memeLilu kids, dedikuar të gjitha moshave nga më të vegjlit e deri në moshën 16 vjeçare jua ofron këtë mundësi.

Ne po ju sjellim një kaspulë me veshje festive nga ato me dekore babagjyshësh e deri te materialet klasike të velutit, nga tartani klasik, dizenjoja skoceze – mbretëresha e festave, te lëkura, protagoniste e këtij fundviti, e në fund te detajet si çorapet me dantellë e karficat elegante me fjongo.

Ajo që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një veshje nuk është vetëm që ata të duken bukur, por të ndihen komodë, praktikë dhe elegantë në të njëjtën kohë, pa harruar këtu dhe shijet personale të tyre, që shpesh manifestohen që në moshë të hershme. E këtë gjë ju a mundëson pa dyshim të gjitha markat e fëmijëve që gjeni në GALERIA ETC  të cilat ofrojnë  jo vetëm mundësi zgjedhjesh në ngjyra e materiale, por edhe në çmime mjaft të favorshme.

Le t’u hedhim një sy kartolinave të tyre të urimit me veshjet e koleksioneve më të fundit të këtyre dyqaneve.

ADRESA

Galeria ETC,
Rruga Bajram Curri, Tiranë 1000

ORARI

E Hënë – E Premte 09:00 -21:00
E Shtunë – E Diel 10:00 -20:00

SHËRBIMI I KLIENTIT