LANCASTER PARIS

Kur bëhet fjalë për çanta, ne kërkojmë  gjithnjë cilësinë më të mirë. Një produkt kaq i domosdoshëm duhet të jetë praktik, funksional dhe sigurisht elegant. Në Lancaster Paris ka mbërritur koleksioni i vjeshtës ku do të gjeni çanta të kombinueshme për çdo dalje tuajën. 

Kryefjala e sezonit janë ngjyrat e tokës, delikate dhe neutrale. Një nga modelet ikonike sugjeruar nga ne është “The Jodie x Lancaster” Ky model vjen lëkurë, rrezistente ndaj ujit. Me rrip të përshtatshëm në gjatësi të ndryshme dhe detaje metalike të shkëlqyeshme ngjyrë floriri. Me një prekje rok dhe stil bohemian “Jodie” vjen në katër ngjyra për të kompletuar çdo veshje tuaj.

ADRESA

Galeria ETC,
Rruga Bajram Curri, Tiranë 1000

ORARI

E Hënë – E Premte 09:00 -21:00
E Shtunë – E Diel 10:00 -20:00

SHËRBIMI I KLIENTIT