Are you ready to join Society?

Marka internacionale Society Limonta ka hapur dyert për herë të parë në Shqipëri në katin 1 të Galeria Etc. Me më shumë se 20 vite eksperiencë marka me origjinë italiane njihet si marka që bëri revolucion në veshjet shtëpiake. Society Limonta është një pikë referimi për inovacionin e tekstilit në sektorët e veshjeve dhe mobilimit. Ashtu si në botën e modës, koleksionet përditësohen me ndryshimin e stinëve, sepse shtëpia është një zgjatim i personalitetit tuaj dhe kërkon një stil unik që përshtatet me mjedisin tuaj ideal. Marka italiane vesh shtëpinë tuaj me pasion dhe kujdes duke krijuar kombinime të pafundme materialesh dhe ngjyrash për dhomën e gjumit, tryezën e ngrënies dhe tualetin. Frymëzuar nga e shkuara Society Limonta sjell kombinime kompletesh me pëlhura natyrale dhe të rafinuara. Luksi ka të bëjë me krijimin e një produkti që transmeton cilësi dhe emocione që tërheqin shqisat. Society Limonta, ekskluzivisht në Galeria Etc!

7b2a150b-d998-4290-affc-74f4330dbb14

ADRESA

Galeria ETC,
Rruga Bajram Curri, Tiranë 1000

ORARI

E Hënë – E Premte 09:00 -21:00
E Shtunë – E Diel 10:00 -20:00

SHËRBIMI I KLIENTIT