Image

Qendra Tregtare Galeria

Qendra Tregtare Galeria, pjese e "Concord Investment" ka hapur dyert e saj për herë të parë për klientët më 16 Prill 2006. Që nga kjo datë, kjo qendër vazhdon ti shërbej klientëve të saj duke qënë pika e referimit për shopping në qytetin e Tiranës.

Në zemër të qytetit, me më shume se 70 dyqane, ju mund të gjeni markat më të njohura të modës, aksesor të ndryshëm për ju dhe shtëpitë tuaja, banka, bare, agjensi udhëtimi etj.

Qendra Tregtare Galeria, brenda European Trade Center, ndërthur kërkesat dhe dëshirat Tuaja, për t’ju bërë të ndiheni...në qendër të vëmendjes!
© 2022 ETC Galeria. All Rights Reserved.