HISTORIA E NJË STILISTI FRANCEZ TEATRI

Historia e nje stilisti francez teatri, i cili i dha ngjyra e alegri botës së veshjeve për fëmijë.

Brandi francez i veshjeve për fëmijë Du Pareil au même (DPam) së shpejti hap për herë të parë dyert në Shqipëri. DPam është pjesë e garderobës së fëmijëve francezë prej më shumë se 30 vitesh duke modernizuar tregun që në fillesat e tij. Firma njihet për një vizion të veçantë me ngjyra  radiante e motive unike, dhe mbi të gjitha njihet për cilësinë e shkëlqyer të sjellë me çmime ekonomike.

 

Dyqani i parë DPam është hapur në vitin 1986. Ai u krijua nga një stilist teatri që përdori kreativitetin e skenës plot imagjinatë me synimin për të krijuar veshjet shumëngjyrëshe e të larmishme. Kjo filozofi ndiqet dhe sot, ndaj dhe veshjet DPam jane sa unike po aq edhe universale. Sot, dyqanet DPam i gjen në mbi 30 shtete kudo në botë me veshje për çdo rast e për çdo moshë, nga të sapolindurit e deri tek adoleshentët.

DPam do të thotë liri. Shumëllojshmeria e produkteve krijon shumë hapësira për siknronizime, me idenë që fëmijët të vishen e të kombinohen vetë në përditshmëri sipas shijeve të tyre. Duke respektuar personalitetin e klientëve të vegjël, DPam u ofron një eksperinencë të këndshme që do t’i shoqërojë ata ndër vite.

DPam do të jetë një prej dyqaneve të reja që do ti shtohen Galeria ETC prej muajit Tetor.  

ADRESA

Galeria ETC,
Rruga Bajram Curri, Tiranë 1000

ORARI

E Hënë – E Premte 09:00 -21:00
E Shtunë – E Diel 10:00 -20:00

SHËRBIMI I KLIENTIT