SHëRBIME

Galeria ETC

Supermarket
"Conad" - Hap supermarketin e pare ne Shqiperi ne vitin 2006 ne qendren Tregetare Galeria ETC . Dyqani eshte I vendosur ne nje hapesire tregetare prej 518 m2, Marka Conad me mbi 1000 produkte të ndara në kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar ne vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyre perfekte raportin cilësi – çmim.Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar rreptësisht. Asnjë nga produktet ushqimore nuk përmbajnë përberës me prejardhje gjenetikisht te modifikuar (OMGJ) kjo konfirmon edhe nje herë kujdesin qe ka Conad per t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.

Shërbim Bankar
Raiffeisen Bank ju ofron shërbime bankare, si: hapje llogarie rrjedhëse, llogarie kursimi, të gjitha llojet e depozitave, të gjitha llojet e veprimeve në arkë, transferta parash, pagesa faturash, etj.

ATM
Raiffeisen Bank
ProCredit Bank
Alpha Bank

Këmbim Valutor
Yldon Exhange.- ju ofron sherbimin e kembimit valuator

Bar & Restorant
Qendra Galeria ETC - ju ofron 4 bare caffe dhe 1 restorant per te shijuar momentet e relaksit ne qender.
Restorant Living

Agjenci turistike
GO'IN TRAVEL

Agjenci helikopterësh
VIVA HELICOPTER

 

 

Shërbimet

Copyright © 2016-2020 Galeria ETC. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Blv. Bajram Curri, Tirane 1000

+355 682003277

galeriaetc@edilal.com