SE SHPEJTI INAGUROHET NE GALERIA ETC , BAR RESTORANT PICERI "LIVING"

Galeria ETC

Se shpejti inagurohet ne Galeria ETC , Bar Restorant Piceri "Living"

Se shpejti inagurohet  ne  Galeria ETC ,  Bar Restorant Piceri  “Living”, me ambiente komode , dhe mjaft te ngrohta , mirepresin Ju dhe familjen tuaj per te shpenzuar disa ore relaksi, duke  shijuar gatimet speciale qe ofron ky restorant, ku gershetohen  me mjaft elegance  ambientet komode , cilesia e gatimeve  e cmimet….

Bar Restorant Piceri “Living “ eshte ideuar per te gjithe familjen.

Bar Restorant Piceri “Living” ka menduar  per femijet tuaj  duke bere pjese te ketij restoranti nje kend lojrash te mrekullueshem  dhe nje menu ekskluzive per femijet tuaj … 

Mbas shopping ne dyqanet e Galeria  ETC  - Eshte momenti Juaj te shijoni Bar Restorant Piceri  “Living “.

Services

Copyright © 2016-2020 Galeria ETC. All Rights Reserved.

Get to know Us

Blv. Bajram Curri, Tirane 1000

+355 682003277

galeriaetc@edilal.com